• Sweelinckstraat 26
  • 6523 AR Nijmegen
  • T 024-6420741
  • M 06-44424861
  • E

Massage

Heb je het gevoel dat je veel  'in je hoofd' zit? Ben je het contact met je lichaam en/of je gevoel kwijt? Voel je je niet veilig en vertrouwd met je lichaam? Of ervaar je veel stress en spanning? Dan zou een ontspannende massage wellicht helend kunnen werken. KRACHTMENS gaat uit van een holistische benadering; lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je geest uit zich door middel van je lichaam (bijvoorbeeld door fysieke klachten). Gedachten en gevoelens van dit moment, maar ook die uit het verleden, laten zich zien in het lichaam. We zijn echter vaak verleerd hiernaar te luisteren. Via aanraking en massage kun je deze 'taal van het lichaam' weer leren verstaan. Ik heb veel ervaring opgedaan met lichaamswerk en massages in diverse cursussen en workshops, en ik heb daarin mijn eigen stijl ontwikkeld. Zowel vrouwen als mannen kunnen bij mij terecht voor deze massage.

Voordat je naar een massagesessie komt, ontvang je per mail een intakeformulier, het massageprotocol en het privacy reglement van KRACHTMENS. Deze neem je door en stuur je retour, zodat helder is wat de voorwaarden en verwachtingen zijn. Jouw proces en veiligheid staat voorop!   

Intuïtieve ontspanningsmassage bij KRACHTMENS

Deze liefdevolle, zachte massage wordt uitgevoerd op een massagetafel en is geïnspireerd op de Kashmirische massage. Dit is een meditatieve, helende massage met warme olie, waarbij langzame strijkbewegingen gemaakt worden. De massageruimte is lekker warm, 25-27 graden. We stemmen van tevoren goed af wat je wel of niet prettig vindt. De massage is bedoeld om je te laten ontspannen en in totale rust en overgave te komen. Zo kan het lichaam eventuele spanning en emoties loslaten.

Mocht een massage nog teveel voor je zijn (bijv. omdat je traumatische ervaringen hebt opgedaan en/of moeite hebt met aanraking), maar wil je wél meer vertrouwdheid en veiligheid in je lichaam gaan ervaren, dan kan ik een aangepast alternatief bieden, ook zonder olie en/of met kleding aan. Als je de massage vaker ondergaat, kun je in je proces steeds vrijer worden of steeds een stapje verder gaan, passend bij jouw grenzen. De massage kan daarop aangepast worden, maar altijd dienend aan jouw proces.
 

Eerste massagesessie: Vervolg massagesessie:
Duur:  90 minuten (inclusief intake) Duur: 60 minuten
Tarief: 80,- Tarief: 60,- 

Betaling graag contant. Massagesessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
De massageruimte is op de eerste verdieping; ik heb helaas geen massagemogelijkheden voor mensen die niet zelfstandig een trap op kunnen.