• Sweelinckstraat 26
  • 6523 AR Nijmegen
  • T 024-6420741
  • M 06-44424861
  • E

Praktisch

Ik werk individueel met volwassenen. Verwijzing van de huisarts is niet nodig, omdat ik onder de aanvullende verzekering val. 

Ik bied verschillende behandelvormen aan. Weet je nog niet goed welke behandelvorm het beste bij je past, dan is het handig om gewoon met een gesprekssessie te beginnen en dan stemmen we samen af hoe we verder gaan. 

Een sessie psychosociale therapie duurt 45 minuten. Een lichaamsgerichte /TRE sessie of massagebehandeling duurt 60 minuten. 

Vóór het eerste gesprek of behandeling ontvang je per mail een intakeformulier; deze vul je zo volledig mogelijk in en mail je uiterlijk drie dagen vóór de eerste afspraak naar mij terug.   

Tarieven

Een gespreksessie kost  €80,- (vrijgesteld van BTW). Tarieven voor TRE en massagetherapie vind je op de desbetreffende tabbladen. Betaling kan op twee manieren: contant en gepast, of betaling via mobiel internetbankieren met je eigen mobiele telefoon, aan het einde van de sessie. Je ontvangt na elke sessie per mail een factuur, die je eventueel kunt declareren bij je zorgverzekeraar (als je aanvullend verzekerd bent). 

Mocht je een afspraak willen annuleren, doe dit dan ruim 24 uur van tevoren. Als dat niet gebeurd is, zal de sessie wél gefactureerd worden.

Vergoedingen

Ik werk als psychosociaal en lichaamsgericht therapeut vanuit de complementaire zorg. Daardoor val ik onder de vergoedingsregeling van de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij professionele beroepsverenigingen: de ABvC en de RBCZ, waardoor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk is (de vergoeding is meestal gedeeltelijk). De aanvullende verzekering staat los van het eigen risico. Psychosociale therapie staat in de polis onder  “Alternatieve zorg”. Informeer voor de zekerheid bij je zorgverzekeraar of (overige) psychosociale therapie vergoed wordt en of jouw verzekeraar een contract heeft met beroepsvereniging ABvC.   

De praktijk

Ik werk als zelfstandige; de praktijk is in huis in Nijmegen-Oost, op de begane grond. De massageruimte is op de eerste verdieping. Er is ruimte genoeg om (gratis) te parkeren. Bushaltes zijn op loopafstand.  

Werktijden

De werktijden in mijn praktijk KRACHTMENS zijn op woensdag tussen 9u-18u of vrijdag tussen 12u-15u.  

Duur van het traject

De duur van het traject is uiteraard per persoon verschillend; het varieert doorgaans van 3 tot 10 sessies. De praktijk wijst uit dat je minimaal drie sessies nodig hebt om echt aan je proces te kunnen werken; deze plannen we in bij de eerste afspraak. Daarna hebben we een korte evaluatie om samen te bepalen hoe we verder gaan en of we op de goede weg zitten. Je hebt echter altijd de mogelijkheid om het traject te beëindigen; je zit nergens aan vast.