• Sweelinckstraat 26
  • 6523 AR Nijmegen
  • T 024-6420741
  • M 06-44424861
  • E

Praktisch

Ik werk met volwassenen vanaf 18 jaar. Heb je nog twijfels of vind je het spannend? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! (30 minuten). Verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Voor cliënten die via Psychologen Nederland (Psyned) bij mij komen, wordt meteen een volledige afspraak ingepland. Ook cliënten die al weten dat ze graag psychologische hulp willen, kunnen meteen een volledige afspraak inplannen (60 minuten).  

Vóór het eerste gesprek ontvang je per mail een intakeformulier; deze vul je zo volledig mogelijk in en mail je uiterlijk drie dagen vóór de eerste afspraak naar mij terug. Het helpt jou om je gedachten onder woorden te brengen en de hulpvraag helder te krijgen; het helpt mij om te kunnen inschatten of ik je de hulp kan bieden die je nodig hebt. Ook ontvang je van tevoren per mail een counsellingovereenkomst; deze kun je vast doorlezen. We tekenen de overeenkomst tijdens de eerste afspraak.  

Tarieven

Cliënten die via Psychologen Nederland (Psyned) bij mij komen, krijgen de factuur van Psyned; dit gaat buiten mij om en hiervoor geldt een apart tarief.

Voor cliënten die via mijn eigen website bij mij komen, geldt het volgende: een sessie kost  €80,- (vrijgesteld van BTW). Een gesprek met twee personen (relatietherapie) is  100,- per sessie. Betaling kan op twee manieren: contant en gepast, of betaling via mobiel internetbankieren met je eigen mobiele telefoon, aan het einde van de sessie. Je ontvangt na elke sessie per mail een factuur, die je eventueel kunt declareren bij je zorgverzekeraar (als je aanvullend verzekerd bent). 

Mocht je een afspraak willen annuleren, doe dit dan ruim 24 uur van tevoren. Als dat niet gebeurd is, zal de sessie wél gefactureerd worden.

Vergoedingen

Ik werk als (basis)psycholoog vanuit de complementaire zorg. Daardoor val ik onder de vergoedingsregeling van de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij professionele beroepsverenigingen: de ABvC en de RBCZ, waardoor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk is (de vergoeding is meestal gedeeltelijk). De aanvullende verzekering staat los van het eigen risico. Counselling of psychosociale zorg staat in de polis onder  “Alternatieve zorg”. Informeer voor de zekerheid bij je zorgverzekeraar of psychosociale zorg / counselling vergoed wordt en of jouw verzekeraar een contract heeft met beroepsvereniging ABvC.   

Ik sta vermeld op de website van Vergelijk en Kies en in de zorggids; je kunt KRACHTMENS vinden op postcode 6523AR. 

De AGB-code van de praktijk is: 90-053743

De praktijk

Ik werk als zelfstandige; de praktijk is aan huis in Nijmegen-Oost, op de begane grond. Het is goed toegankelijk, ook voor mensen die slecht ter been zijn. Er is ruimte genoeg om (gratis) te parkeren. Bushaltes zijn op loopafstand.

Werktijden

Ik werk als psycholoog bij KRACHTMENS én bij een GGZ instelling; de werktijden in mijn praktijk KRACHTMENS zijn op de woensdag tussen 9u-18u, woensdagavond om 19u of vrijdagochtend tussen 9u-12u.  

Duur van het traject

De duur van het traject is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt en varieert doorgaans van 5 tot 10 gesprekken. Er zullen geregeld evaluatiemomenten plaatsvinden en in overleg met de cliënt wordt bepaald hoe het traject verder gaat. Er worden in principe minimaal drie afspraken ingepland met de cliënt; daarna hebben we een korte evaluatie om samen te bepalen hoe we verder gaan en of we op de goede weg zitten.